RÓLUNK MONDTÁTOK


Harry Potter: A Horcruxok Nyomában!
"Nagyon élveztük a játékot! Már maga az előkészület is izgalmas volt, tényleg minden ki volt dolgozva a legapróbb részletekig. Az instrukciók világosak és érthetőek voltak. Nagyon pozitív volt a tapasztalatunk, jó volt otthoni környezetben játszani. Köszönjük, hogy ilyen színvonalas játékot raktatok össze!" 

Klaudia 


"Az Időgépes játék szuper! Tök jó a dizájn, a történet és a feladatok pedig izgalmasak. Nem gondoltuk volna, hogy ennyi mindent ki lehet hozni ebből. Gratula a készítőknek!"

Dóri 


"A Fáraós és az Időgépes játékot rendeltem meg egyszerre, mert egy nagyobb társasággal játszottunk. Nem bántuk meg! Nagyon izgalmas verseny kerekedett az egészből. Tényleg jobb, mint egy társasozós este!"

Fanni 


"Az Időgép című játékot próbáltuk ki elsőként. Minden várakozást felülmúlt!!!!! Nagyon klasszak a feladatok, változatosak, izgalmas a sztori. Ketten játszottuk a párommal és szuper este volt. Köszönjük az élményt. Jöhet a következő!"

Zsuzsa 


"Nagyon szeretjük a való életben a szabadulószobákat. Ebből kifolyólag nagy örömmel próbáltuk ki a fáraós játékot és nem bántuk meg. A feladatok érdekesek és nagy élményt okoznak, illetve egy izgalmas történet teszi még élvezetesebbé a ,,szabadulást". Nagyon ötletes a koncepció, tényleg jó az, hogy az otthonunkban tudunk ilyen játékokat játszani. Mindenkinek ajánlom!"

Áron


"Nekem az Elmegyógyintézetből kellett kiszabadulnom. A feladványok szellemesek és sikerült elérni, hogy valóban ki akarjak jutni az intézményből, nem csak egyszerűen megoldani a feladatokat. Nagy gratula a készítőnek, hiszen ez egy teljesen új koncepció. Nem webkamerás, más által játszós, hanem megkapod a feladványokat és te haladsz végig a fejtörőkön. Szép volt fiúk!!!"

László


"Barátnőmet leptem meg az Elveszett Birodalom játékkal. Ő nagyon szereti az ilyen szabadulós játékokat, én kevésbé, de ez a játék nekem is nagyon tetszett, ajánlom!"

Márkó